Partnereink

_______

Esküvőszervezés

_______

SiposReka_2

_______

Wedding for You

Sipos Réka vagyok a Wedding for You esküvőszevezője. Nem csupán az esküvőszervezőtök, hanem a szoros szövetségesetek leszek, minden percben azon fogok dolgozni, hogy mind ti, mind a násznép egy hibátlanul előkészített stressz-mentes, látványos és egyedülálló élményként, és csodálatos emlékként gondoljatok vissza életetek Nagy Napjára.

_______

Fotó és videó

_______

dani_k

_______

DKWP International & Destination Wedding Photography

Karczag Dániel Skóciában tanult fényképészetet főiskolán, majd 13 évvel ezelőtt Londonba költözött, és portréfotósként kezdett dolgozni. 2010-es alapítása óta a stúdióhoz több nagyszerű fotós és cinematográfus csatlakozott. Magyarországon általában ők képviselik a DKWP-t, de Dániel
 is minden évben tucatnyi hazai esküvőt vállal el személyesen. Ha ránk bízzátok az esküvőtök megörökítését, mi a tudásunk legjavát adjuk. A szakértelmen túl törődést és figyelmet kaptok az első találkozástól kezdve, és nem csupán addig, amíg a képeket át nem adjuk. Imádjuk a hivatásunkat, 10 év és több, mint 300 felkérés után is ugyanolyan izgalommal várjuk az esküvőtök reggelét, mint Ti.
Tovább olvasom
roteraweddingfilms

_______

Rotera Wedding Films - esküvői film

Fiatal budapesti filmes alkotók vagyunk, célunk pedig, hogy az esküvői filmetek egyaránt legyen élvezhető számotokra, a barátaitok és a nagyszüleitek számára is. Ennek érdekében nem érkezünk hollywood-i forgatókönyvekkel, és nem viselkedünk rendezőkként. A tiszta, eredendő érzelmek átadására törekszünk, beavatkozás mentesen.
Azon vagyunk, hogy a vendégeiteket a legkisebb mértékben zavarjuk a munkánkkal, ezért nem használunk fényeket és nagyméretű kameramozgató eszközöket sem. Rugalmasan állunk bármilyen tervváltozáshoz a nagy napon, és nem csinálunk ügyet belőle. A nap végén csak az igazi emlékek számítanak, igazi emberek számára. Már alig várjuk, hogy találkozzunk!
Tovább olvasom

_______

Menyasszonyi ruhák

_______

_______

BALINTSARA BRIDALWEAR

A hagyományok és régi dolgok tiszteletére buzdít, azt az elvet követve, hogy minden minőségi régi dolognak helyet találhatunk a modern világban is, csak az értelmezésen múlik. Esküvői ruháiban az újrahasznosítás, a környezettudatosság és az érzelmek találkoznak egymással, így válik minden 

egyes ruha egyedülállóvá és szerethetővé. A Wedding Showroomban a korábbi kollekciók mintadarabjai közül válogathatnak a menyasszonyok, illetve van lehetőség egyedi esküvői ruhával kapcsolatos egyeztetésre is.
Tovább olvasom

_______

Sweetheart Couture

A Sweetheart Couture egy olyan hazai divatmárka, amely minimalista vonalvezetésével és látásmódjával szeretné a stílusirányzatot népszerűvé tenni Magyarországon.
Termékeinkkel igazán modern, szabad, stílusos nőnek érezheted magad! Akár a nagy napon, akár a hétköznapokban. Várlak szeretettel a Wedding Showroomban!

jkaposistyle

_______

jkaposistyle

Valami régi, valami új és valami kék.” A #jkaposistyle márka menyasszonyi ruhái egyszerre komolyak, újszerűek és játékosak. Komoly, mert egy életre szól. Újszerű, mert valami új kezdődik két ember számára.
Játék nélkül pedig semmit sem érdemes csinálni. Ezeket az értékeket próbálja átadni a márka és Kaposi Judit menyasszonyi ruha tervező mindazoknak, akik életük titkon legfontosabb ruhájának megtervezését bízzák rájuk.
Tovább olvasom
Nora Sarman lookbook

_______

Nora Sarman

A Nora Sarman ruhák számunkra egyet jelentenek a nőiesség kifejezésével. Célunk, hogy klienseink maximálisan nőnek érezzék magukat, amikor felveszik egy-egy darabunkat. Az elkészítés minden fázisában jelen van a kecsesség és a kifinomultság. A ruhatervek kézzel készülnek,

papíron ölt
formát a fantázia. A világ, amelyet megálmodtunk, generációk
tapasztalatát és nőiességről alkotott elképzelését sűríti magába. Darabjainkban benne vannak nagymamánk varrás közben ellesett mozdulatai, anyukánk és nagynénénk divat iránti lelkesedése, amelynek tanúi lehettünk szalonjaikban. Benne vannak első divatbemutatóink is, melyeket még gyermekkorunkban tartottunk a házunk kertjében. A középiskolai és egyetemi művészeti tanulmányaink, valamint Nóri párizsban töltött gyakornoki éve. A divattal kapcsolatos élményeink és tapasztalataink az évek során szendvedéllyé, majd hivatássá értek, így született meg a Nora Sarman márka.
Tovább olvasom

VR_Bridalwear

_______

Victoria Rozgonyi Bridalwear

A Victoria Rozgonyi Bridalwear célja, hogy a kliensek, menyasszonyok a sziluettek által kifejezzék önmagukat egy klasszikus, elegáns stílus irány jegyében. A márka fő inspirációs forrása az egyszerű, minimál darabok, amiket a letisztult csipkék,
lágy esésű selymek, szaténok, puha tüllök tesznek még elegánsabbá. A Victoria Rozgonyi Bridalwear márkát azon hölgyek számára alkottam meg, akiknek elengedhetetlen az egyediség, a visszafogott lágy vonalak és a legkisebb részletek tökéletes összhangja, hiszen a tökéletesség kulcsa a legapróbb részletekben rejlik.
Tovább olvasom
nanas

_______

Nana's - Koszorúslány ruhák

A NANA’S márkát 2015-ben alapította a most 27 éves Drencseva Nati, aki egyben tulajdonosa és tervezője is a cégnek. A márka ‘mission statement’-je a letisztult, hordható, és egyedi darabok, melynek előállítása is Magyarországon történik. A minőségi alapdarabokon kívül
rengeteg elegáns darab is található a márkánál, így nagy hangsúlyt fektetnek többek között a koszorúslány ruhák gyártására is. Nagyon örömmel és szakértelemmel vállalják a koszorúslány, illetve menyecske ruhák készítését személyre szabottan, egyedi megrendelés alapján is.
Tovább olvasom
kitti_sabo

_______

KITTI SABO

A KITTI SABO márka az egyedi és különleges stílust képviseli akár alkalmi, menyecske vagy menyasszonyi ruháról legyen szó. A márka ruhái érzéseket jelenítenek meg, személyre szabottak és kifejezik viselőjük személyiségét.
Stílusukat tekintve klasszikus női megjelenést nyújtanak, de mindig van benne valami amitől újszerű, meghökkentő, extravagáns és fiatalos. A márka azt képviseli, hogy mindenki egyedi és különleges és ez megmutatkozik a terveiben is. A ruhái gazdagon díszítettek, ugyanakkor a letisztult jegyeket demonstráló tervezései is messze kitűnnek a tömegből, egyediséget kölcsönöz a menyasszonyoknak. Szabó Kitti Divattervező, a márka alapítója azt vallja, hogy nincs olyan elképzelés amit ne lehetne megvalósítani. A megrendelő személyiségét építi be a terveibe, így mindenki megkapja a különlegesség érzését.
Tovább olvasom
claudia_mileji

_______

Claudia Mileji Bridalwear

A Claudia Mileji Bridalwear első bemutatkozó kollekcióját az ELUSIVE Bridal Collection 2022-t a viktoriánus éra inspirálta. Az ELUSIVE kollekció a modern menyasszonyhoz szól, aki számára fontos
az egyéniség és a művészi igényességgel megálmodott ruhaköltemény a Nagy Napon. A kollekció különlegessége, hogy az öltözékek variálhatóak, stílus- és forma változást érhetünk el kombinálásukkal. A kézzel készített haute couture darabokat tartalmazó kollekció a slow fashion jegyében készült. A tervezőnő a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen szerzett mesterdiplomát, öltözékei 2012 óta jelennek meg Claudia Mileji brand alatt.
Tovább olvasom

_______

Dekor

_______

kepzeldelwedding_2

_______

Képzeld el wedding - dekoráció

Nagyszüleimnek csodaszép virágoskertje volt az Alföldön, ahol sok nyarat töltöttem, így a virágok és a természet szeretete már gyerekkorom óta jelen volt az életemben.
Virágos pályára mégis csak 2015-ben sodort újra az élet, amikor karácsonyra virágkötő tanfolyamot kaptam, innen 

pedig nagyon gyors út vezetett a Képzeld el névre hallgató szerelem vállalkozás megalapításához.

Az elmúlt években számos esküvőt volt szerencsénk dekorálni, a csapatunk állandó tagokkal bővült, kelléktárunkban pedig a vázáktól a textileken át a fényekig mindent megtaláltok.

Azt gondolom, egy dekoráció akkor igazán szemet gyönyörködtető, ha annak minden eleme harmóniában van egymással, és a Ti személyiségetekkel. Gyertek, és tervezzük meg együtt a hozzátok legjobban illő dekorációt, hogy a helyszínre érve az első benyomás egy igazi “wow” élmény legyen.

Reni
Képzeld el wedding

Tovább olvasom

_______

Grafika

_______

Wedding invitation session-square bline

_______

B-line Design

A B-LINE design légies, romantikus esküvői meghívók és kiegészítők készítésével foglalkozik. Azoknak a menyasszonyoknak készülnek meghívóink akik valami igazán különlegeset keresnek, azoknak akiknek nem elég a sablonos meghívó. Texturált, újrahasznosított papírok,
iparművész selymek, bársony szalagok és viaszpecsét kiegészítők – mert imádjuk a részleteket és a minőség a szenvedélyünk. Szeretjük a modern technikákat és nyitottak vagyunk minden újdonságra, ezért mindig nagy örömmel teljesítjük az egyedi kívánságokat is!
Tovább olvasom

_______

Torta, catering

_______

pannicake_torta

_______

PanniCake Tortaműhely - Szeletnyi boldogság

Modern és lenyűgöző esküvői tortát szeretnétek? Örömmel megvalósítom az álomtortátokat! Többféle stílusban és technikával dolgozom, de a minőség és a különlegesség mindig alapvető. Kínálatomból
emeletes tortát, torta-kollekciót, vagy desszertasztalt is választhattok a Nagy Napotokra, és mentes torta rendelésére is van lehetőség. Keressetek bizalommal.
Tovább olvasom
dear_budapest_catering

_______

Dear Budapest - Catering

Különlegessé és felejthetetlenné tesszük esküvődet! Célunk, hogy termékeinkkel Te magad is stílusos és emlékezetes vendéglátó lehess.
Egyedi párizsi formákban sült kenyérrel készülő elegáns és bohém open szendvicseinkkel, színes salátáinkkal, 

 izgalmas tarte kosarainkkal egyedülálló élményt okozunk neked és vendégeidnek.
Tovább olvasom

_______

Smink és haj

_______

bridalb2

_______

Bridal Beauty Agency

Számunkra minden esküvő egyedi és megismételhetetlen, és a célunk minden esetben az, hogy elkészítsük a számodra legmegfelelőbb sminket és/vagy frizurát, hogy önmagad leggyönyörűbb verziójaként tündökölhess a nagy napon. A természetes szépséget hangsúlyozó, finom és üde sminkek és a laza,
könnyed frizurák állnak a leginkább közel a szívünkhöz. Mindemellett úgy gondoljuk, hogy attól lesz igazán tökéletes egy smink vagy frizura, ha összhangot teremt a menyasszony megjelenése és az esküvő stílusának részletei között, ezért mindig arra törekszünk, hogy munkánkkal feltegyük arra a bizonyos i-re a pontot. Legnépszerűbb szolgáltatásunk a menyasszonyi smink és frizura csomag, ami magában foglalja az előzetes próbát is. Emellett nagyon szívesen vállalunk olyan egyedi kéréseket, mint az egész napos rendelkezésre állás, ami kis hazánkban is kezd egyre népszerűbbé válni. Ebben az esetben végig melletted vagyunk a nap folyamán. Természetesen folyamatosan figyeljük és ha szükséges megigazítjuk a sminked és a hajad, elkísérünk a kreatív fotózásra, illetve végig segítünk minden olyan helyzetben, ahol szükség lehet ránk! Hiszünk abban, hogy az általunk végzett munka túlmutat egy egyszerű szépészeti szolgáltatáson. Mindent megteszünk azért, hogy egyedülálló élményt nyújtsunk és, hogy mi is hozzájáruljunk ahhoz, hogy ez a különleges nap igazán emlékezetes legyen. Az ország egész területén állunk menyasszonyaink rendelkezésére.
Tovább olvasom

_______

Kellékek

_______

dakini_fejdisz

_______

DAKINI fejdísz

Kirsch Nóri vagyok, kézzel készítem a Dakini fejdíszeket. Igyekszem minőségi alapanyagokból, gondos odafigyeléssel, Veled együttműködve dolgozni.
Legkedvesebb fejdísz hozzávalóim: gyöngyök / ásványgyöngyök ( kristály, jáde, kvarcok, achátok, kagyló), selyem, bőr, csipke, tüll, alkalmi textíliák. Minden további egyedi kérésre is nyitott vagyok, hogy a legszebb menyasszony Te legyél!
Tovább olvasom
bucekfabrication

_______

Bucek Fabrication

A Bucek Fabrication hazai kisvállalkozás széles választékban kinál bérelhető boldogságkapukat, táblatartó állványokat és modern esküvődekorációs elemeket a nagy napra. Izelitőül néhány termékük megtekinthető Budapest első esküvő showroomjában, a Wedding Showroomban is.
huszkaib

_______

Huszka Bridal

Barbi vagyok a Huszka Bridal megálmodója, ahol egyedi, prémium harisnyakötőket, köntösöket és hálóruhákat készítünk Nektek, különlegességre vágyó menyasszonyoknak. Termékeinket 100%-ban kézzel és szívvel-lélekkel, Magyarországon készítjük a legjobb alapanyagok felhasználásával, egyéni megrendelésre is.
szofikarikatura

_______

Szofi karikatúra

Az elsődleges cél a karikatúrával a könnyed, laza örömszerzés és a boldog arcok látványa, amikor a vendégek meglátják magukat kicsit másképp, viccesebben. 🙂
millasonja

_______

Milla Sonja Couture - Fejdíszek

Sziasztok! Szőke – Kelemen Éva vagyok és a Milla Sonja Couture nevében üdvözöllek Titeket! Kicsit több mint 3 éve kezdtem el foglalkozni egyedi fejdíszekkel amik eredetileg a Menyasszonyok kívánságait hivatottak teljesíteni, de mára 

már a kreatív elképzelések világában is igyekeznek ezek a kézzel készített virágos, gyöngyös, csillogós hajékek megállni a helyüket. Várom álmaitokat, hogy teljesíthessem!
Tovább olvasom

rekavago

_______

REKAVAGO - cipő tervezés

Összetett vonalak, lágy formák és szebbnél szebb bőrök megtervezett kompozíciója jellemez minden egyes pár REKAVAGO cipőt, ami már szinte nem is használati tárgy, hanem egy kifinomult eszköz. A jó cipő nem csak kiegészít, hanem definiál: bokát, lábat, tartást, hangulatot.


A nagy napon mindennek a párról kell szólnia, a menyasszonyi cipőnek is olyan különleges darabnak kell lennie, ami tükrözi a személyiséget. Ehhez ad segítséget az idén immár 15 éves márka. Egyedi cipő rendelése esetén a tervezőnővel, Rékával történő személyes konzultáció formájában, vagy kollekció modell rendelésekor a REKAVAGO márka személyre szabott telefonos és online ügyfélszogálatával.
Tovább olvasom

lookbook

_______

Lógó Jewellery

A Lógó Jewellery márkát 2019 telén alapítottam Budapesten.
Alkotásaimnál az 50-es, 60-as évek forma és színvilágát fuzionálom a mai trendekkel.
Az ékszereimet magas minőségű polymer clay anyagból készítem.

Minden darab egyedileg megtervezett, pigmentált, csiszolt és kézzel megmunkált az elejétől a végéig.

A vállalkozásom megalkotása óta nagy hangsúlyt fektetek a fenntarthatóságra.
Fontos alapelvem, hogy hosszú élettartamú ékszereket készítsek. Nincs nagy raktárkészletem, egy fülbevaló elkészítése gyakran a megrendelés leadása után kezdődik, elkerülvén a túltermelést.

Nélkülözhetetlen számomra a precizitás, úgy vélem ez a Lógó Jewellery esszenciája.
Hiszek a részletekre való figyelemben és a magabiztosságban, amely a legjobb megjelenésből ered.

Tovább olvasom

liko

_______

LIKO - egyedi ékszerek

Ékszereink végig kísérnek minket életünk legjelentősebb és legemlékezetesebb eseményein.
A LIKO ékszerekkel szeretnénk hozzájárulni ezekhez a különleges pillanatokhoz, kiváló egyedi tervezésű és kivitelezésű kényelmesen hordható darabjainkal.

Magas szintű szakmai tapasztalatunk segítségével ékszereink mind kézzel készülnek, olykor a 3D technológiát is alkalmazva, legmagasabb minőségben.
Többféle színű nemesfémmel, drágakővel és természetes gyönggyel dolgozunk.
Személyes konzultációnk során professzionális ékszer és drágakő tanácsadást biztosít Lili a márka tulajdonosa és tervezője.
Válogathatsz meglévő modelljeinkből vagy akár elkészítjük álmaid egyedi ékszerét.
Tovább olvasom

dado_makrame2

_______

DADO - makramé

A DADO a varrás és a makramé technika újhullámos fúziójával, egyedi kreatív koncepciók és ötletek alapján alkotott #makramécsodák világa. A különleges újrahasznosított és természetes fonalakból készített termékek gyakran finom textilekkel, fával és ásványokkal kombinálva teljesednek ki. Minden darab 

környezetbarát csomókból alkotott 100% slow csoda, lassíts le velük a Nagy Napodon! Esküvőkre ajánlott termékek: makramézott menyasszonyi ruha, saru, fejdísz és kiegészítők, boldogságkapu, fotósarok és dekorcsomagok, köszönőajándékok, csokordekor; amelyek natúr és színes fonalakból egyaránt rendelhetők. Bérelhető csomagokért látogass el a weboldalra!
Tovább olvasom

aurora_c

_______

Aurora Candle - köszönőajándék

A különleges élmény a részletekben rejlik. Adj olyan köszönőajándékot, amellyel az esküvőd után is boldogan emlékeznek vissza a nagy napra. Ezzel a különleges,
ropogó fa kanócos, szójaviasz illatgyertyával mindenkinél sikered lesz. Ráadásul a designhoz illeszkedő „ültetőkártyának” is kiváló, mert névreszóló felirattal tudjuk elkészíteni Nektek.
Tovább olvasom