Menyasszonyi ruhák

Találd meg álmaid ruháját

_______

A nagy napon minden szempár rád és a párodra fog szegeződni.
Sokszor, sokáig.

Egész nap egy csodálatos ruhában leszel. Ennek a ruhának olyannak kell lennie, ami kifejezi az egyéniséged, a stílusod.

Ezzel együtt, ennek a ruhának kényelmesnek is kell lennie, mert sokat fogsz állni, ülni, sétálni, fotózkodni és táncolni.

Nálunk folyamatosan nagy választékból tudsz próbálni, ezért biztosak vagyunk abban, hogy megtalálod a hozzád leginkább passzoló menyasszonyi ruhát.

Letisztult stílusú, csipkés, kisebb és nagyobb uszályos ruhákat is próbálhatsz, így egy helyen megtalálhatod azt a menyasszonyi ruhát, ami a leginkább passzol hozzád.

Kollekcióink

Balintsara Bridalwear

_______

A hagyományok és régi dolgok tiszteletére buzdít, azt az elvet követve, hogy minden minőségi régi dolognak helyet találhatunk a modern világban is, csak az értelmezésen múlik.

Esküvői ruháiban az újrahasznosítás, a környezettudatosság és az érzelmek találkoznak egymással, így válik minden egyes ruha egyedülállóvá és szerethetővé.

A Wedding Showroomban a korábbi kollekciók mintadarabjai közül válogathatnak a menyasszonyok, illetve van lehetőség egyedi esküvői ruhával kapcsolatos egyeztetésre is.

Sweetheart Couture

_______

A Sweetheart Couture egy olyan hazai divatmárka, amely minimalista vonalvezetésével és látásmódjával szeretné a stílusirányzatot népszerűvé tenni Magyarországon.


Termékeinkkel igazán modern, szabad, stílusos nőnek érezheted magad! Akár a nagy napon, akár a hétköznapokban.

Várlak szeretettel a Wedding Showroomban!